ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Gündem, 11 Eylul 2023 03:43

Diniye Çalık İlkokulu’nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programına katılan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz öğrencilere milli, manevi değerlerin benimsetilmesinin ve hem fiziki hem dijital obeziteyle mücadele için geleneksel oyunların öğrencilerle buluşturulmasının, öncelikli çalışmaları arasında olduğunu söyledi.

ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılı programına Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İlçe Belediye Başkanları, ilgili kurum müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Diniye Çalık İlkokulu’nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programında konuşan Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, “Yaşadığımız zorlu sürecin ardından bugün yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu ve heyecanını yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıma hedefimize ulaşmak için çıktığımız bu yolda eğitim kalitemizi her geçen gün yükselterek devam etme gayreti ile 2023 2024 eğitim öğretim yılının tüm Malatya’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Temel hedefimiz vatanına, milletine, milli - manevi değerlerine sahip çıkan, fikri, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yetişmesini sağlamak olacaktır. Malatya’mız geçen dönem eğitim öğretim faaliyetlerine kısa bir ara vermek zorunda kalmış olsa da merkezi sınavlarda elde ettiği başarılar yüzümüzü güldürmüş ve bizleri gururlandırmış, umutlandırmıştır. Bu süreçte, emek veren fedakar okul yöneticilerimize öğretmenlerimize velilerimize ve kıymetli yavrularımıza diğer tüm kardeşlerimize şükranlarımı arz ediyorum. Bu dönem eğitim öğretim faaliyetlerimize resmi 410 binada 11 bin 378 öğretmenimiz ile 153 bin 927 öğrencimiz ile devam edeceğiz. Tüm paydaşlarımızın büyük bir çaba içerisinde desteklerini bekliyor, 2023-2024 eğitim öğretim yılının şehrimiz için, ülkemiz için sağlıklı ve başarı dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programında yaptığı konuşmada, ailenin eğitimdeki önemine değindi. Başkan Gürkan, “2023 2024 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimize, ailelerimize, şehrimize ve ülkemizin geleceğine hayırlı uğurlu olsun temennisi ile sözlerime başlamak istiyorum. Gazi Mustafa Kemal ‘Muallimler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ demiştir. Öğretmenlere önemli görev düşüyor. Ancak şunun da bir öğretmen olarak altını çizmekte yarar görüyorum. Eğitimi sadece bir okula ve bir öğretmene endekslemek de doğru değildir. Eğitim öğretime etki eden faktörlerin başında aile gelir, kalıtım gelir, çevre gelir, okul ve öğretmen gelir. Bir çocuk, 0-3 yaş ve 3-7 yaş arasındaki dönemlerinde öğrenme olgusunun yüzde yetmişine yakınını o dönemde alır. Dolayısıyla ailenin öğrenmede etkisi, eğitimde etkisi çok önemlidir. Önemli olan öğrenme olgusunun gerçekleştirilip, sırtında yük taşıyan bir öğrenci değil, öğrendiklerini davranışa çevirip uygulayan, pratikte uygulayan bireyler ordusu yaratmamız lazım. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim öğretimin hep içindeydik.  Okulların yapılmasında, okul arsasının tahsis edilmesinde, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin teşvik edilmesinde hep eğitim kurumlarımızın yanında olduk” konuşmalarına yer verdi.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı da, “2023 2024 eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen, şehrimizde hayatın normalleştiğini, okullarımızda siz değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz sayesinde göreceğiz, buna inanıyoruz. Şehrimiz artık yaşadığı kötü anları geride bırakıp, hayatın normalleştiğini ve yaşamın devam ettiğini okullarımızla topluma halkımıza göstermeye devam edeceğiz. Her şey, 6 Şubat’tan önce nasılsa önümüzdeki günlerde de aynı şekilde olacaktır. Sevgili öğretmenlerimden de hayatın normalleştiğini eğitimin tıpkı eskisi gibi devam etmesi gerektiğini ve buna göre hareket edilmesini bekliyorum. Öğretmenlerime, şunu söylemek istiyorum, bu şehirde yaşayan çocuklarımız en kıymetlilerimiz size emanet. Sevgili öğretmenler ülkeye olan sevdanız, ülkeye olan bağlılığınız, millete olan sevginiz ve sevdanız ve tabi ki Malatyalıların en kıymetlilerine sevgili çocuklarımıza, neler yapabileceğinizi neler katabileceğinizi lütfen önümüzdeki eğitim öğretim yılında bize gösteriniz. Sevgili öğrenciler her şey normal olacak. Her şey istediğimiz ve beklediğimiz gibi olacak. Gönlünüzce hem eğitim olacak hem eğlenecek hem de spor yapacaksınız. Artık Malatya’da hayatın normalleştiğini öncelikle okullarda ve okul bahçelerinde sizler sayesinde görmek istiyoruz. Ben tekrar başta velilerimize, öğrencilerimize ve tabi ki sevgili öğretmenlerimize eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun diyor, herkese başarı ve sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz okullarda yeni dönemin başladığını belirterek, “6 Şubat depremi sonrasında zor günleri yaşayan ama dirayetiyle, ferasetiyle ve her zaman dik duruşuyla Türkiye’mize örnek olan Malatya’mızın eğitim, öğretim süreçlerinde de gösterdiği gayretin, azmin ve çabanın farkında olarak bu eğitim-öğretim yılında sizlerle birlikte bulunmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Bu süre içerisinde vefat eden öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize rabbimizden rahmet niyaz ediyorum. Her eğitim-öğretim yılı yeni bir heyecanla başlar. Ben de 19 yıllık öğretmenliği olan bir insanım. Her eğitim-öğretim yılında sınıflarda cıvıl cıvıl seslerini duyduğumuz bu yavrularımızda her birisi bir dünya olan ve geleceğimizi inşa eden bu yavrularımızda bir sevinci, neşeyi, huzuru paylaşırız. Ancak bu huzurumuz, neşemiz Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş illerimizde biraz buruk. Önceliğimiz, çocuklarımızın milli ve manevi değerleri benimsemesi ve çocuklarımızın yaşadığı hayat içerisinde fıtri bir şekilde tabii ortamlarda sosyalleşerek çok farklı yeteneklerini geliştirerek, hayata ve geleceğe hazırlanması olmuştur. Bakanımızın bir genelgesiyle okullarımıza bazı tavsiyelerimiz ve emirlerimiz oldu. Çocuklarımızın içinde bulundukları kültürü, ortamı ve şehri tanımaları için öğretmenlerimiz bir gayret içinde olacaklar. Özellikle ortaokul ve liselerde seçmeli derslerde 3 kategori olacak. Bilim, insan, toplum, din, ahlak, değer, kültür, sanat ve spor alanında her bir kategoriden yavrularımız ders seçerek akademik derslerle beraber ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştirilmeleri esas alınacak. Bunun için de öğretmenlerimize ve yöneticilerimize çok büyük sorumluluklar düşmektedir.

‘BİZLERİN ZİNCİRİN EN GÜÇLÜ HALKASI OLMASI GEREKİR’

Bizler zincirin en güçlü halkası olmalıyız. Bir zincirin gücü, o zincirin en zayıf halkasıyla ölçülür. Dolayısıyla bu zincirde en güçlü halkamız öğretmenlerimizdir. 36 hafta boyunca çocuklarımızla birlikte olacak olanlar sizlersiniz. Onları geleceğe hazırlayacak olan sizlersiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında yeniden Türkiye’mizi, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna nasıl hazırlayabiliriz? Bunları düşünmeliyiz. Bu noktada yavrularımızın emaneti öğretmenlerimizdedir. Türkiye’de 1 milyon 200 bin civarındaki öğretmenimiz, 20 milyon öğrencimiz ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü kapsamında 84 milyon vatandaşımız eğitim alacak. Ulaşabildiğimiz her noktaya ilim ulaştırmak ve insanlara hizmet gayretindeyiz. Bu anlayışla çocuklarınızı emanet alıyoruz. Öğretmenlerimiz bu anlayışla onları geleceğe hazırlayacaklar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eğitimin gerçekleşebilmesi için paydaşların hep birlikte olması gerekiyor. Bu sadece bizim işimiz olmamalı. Aile, çevre, belediyeler ve diğer bakanlık birimlerinin gayretiyle bu zorluğu inşallah aşacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında muvaffakiyetler diliyorum. Malatya’mızın geçirmiş olduğu bu zor süreçlerde emek veren değerli Bakanlarımıza, valilerimize, yöneticilerimize ve gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diniye Çalık İlkokulu’nda gerçekleştirilen 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programında öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler okunurken, 4. sınıf öğrencileri tarafından da okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çiçek hediye edildi.

Program sonundan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve diğer kurum müdürleri tarafından öğrenciler için ilk ders zili çalındı.  

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılı programına Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İlçe Belediye Başkanları, ilgili kurum müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Diniye Çalık İlkokulu’nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programında konuşan Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, “Yaşadığımız zorlu sürecin ardından bugün yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu ve heyecanını yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıma hedefimize ulaşmak için çıktığımız bu yolda eğitim kalitemizi her geçen gün yükselterek devam etme gayreti ile 2023 2024 eğitim öğretim yılının tüm Malatya’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Temel hedefimiz vatanına, milletine, milli - manevi değerlerine sahip çıkan, fikri, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yetişmesini sağlamak olacaktır. Malatya’mız geçen dönem eğitim öğretim faaliyetlerine kısa bir ara vermek zorunda kalmış olsa da merkezi sınavlarda elde ettiği başarılar yüzümüzü güldürmüş ve bizleri gururlandırmış, umutlandırmıştır. Bu süreçte, emek veren fedakar okul yöneticilerimize öğretmenlerimize velilerimize ve kıymetli yavrularımıza diğer tüm kardeşlerimize şükranlarımı arz ediyorum. Bu dönem eğitim öğretim faaliyetlerimize resmi 410 binada 11 bin 378 öğretmenimiz ile 153 bin 927 öğrencimiz ile devam edeceğiz. Tüm paydaşlarımızın büyük bir çaba içerisinde desteklerini bekliyor, 2023-2024 eğitim öğretim yılının şehrimiz için, ülkemiz için sağlıklı ve başarı dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programında yaptığı konuşmada, ailenin eğitimdeki önemine değindi. Başkan Gürkan, “2023 2024 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimize, ailelerimize, şehrimize ve ülkemizin geleceğine hayırlı uğurlu olsun temennisi ile sözlerime başlamak istiyorum. Gazi Mustafa Kemal ‘Muallimler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ demiştir. Öğretmenlere önemli görev düşüyor. Ancak şunun da bir öğretmen olarak altını çizmekte yarar görüyorum. Eğitimi sadece bir okula ve bir öğretmene endekslemek de doğru değildir. Eğitim öğretime etki eden faktörlerin başında aile gelir, kalıtım gelir, çevre gelir, okul ve öğretmen gelir. Bir çocuk, 0-3 yaş ve 3-7 yaş arasındaki dönemlerinde öğrenme olgusunun yüzde yetmişine yakınını o dönemde alır. Dolayısıyla ailenin öğrenmede etkisi, eğitimde etkisi çok önemlidir. Önemli olan öğrenme olgusunun gerçekleştirilip, sırtında yük taşıyan bir öğrenci değil, öğrendiklerini davranışa çevirip uygulayan, pratikte uygulayan bireyler ordusu yaratmamız lazım. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim öğretimin hep içindeydik.  Okulların yapılmasında, okul arsasının tahsis edilmesinde, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin teşvik edilmesinde hep eğitim kurumlarımızın yanında olduk” konuşmalarına yer verdi.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı da, “2023 2024 eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen, şehrimizde hayatın normalleştiğini, okullarımızda siz değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz sayesinde göreceğiz, buna inanıyoruz. Şehrimiz artık yaşadığı kötü anları geride bırakıp, hayatın normalleştiğini ve yaşamın devam ettiğini okullarımızla topluma halkımıza göstermeye devam edeceğiz. Her şey, 6 Şubat’tan önce nasılsa önümüzdeki günlerde de aynı şekilde olacaktır. Sevgili öğretmenlerimden de hayatın normalleştiğini eğitimin tıpkı eskisi gibi devam etmesi gerektiğini ve buna göre hareket edilmesini bekliyorum. Öğretmenlerime, şunu söylemek istiyorum, bu şehirde yaşayan çocuklarımız en kıymetlilerimiz size emanet. Sevgili öğretmenler ülkeye olan sevdanız, ülkeye olan bağlılığınız, millete olan sevginiz ve sevdanız ve tabi ki Malatyalıların en kıymetlilerine sevgili çocuklarımıza, neler yapabileceğinizi neler katabileceğinizi lütfen önümüzdeki eğitim öğretim yılında bize gösteriniz. Sevgili öğrenciler her şey normal olacak. Her şey istediğimiz ve beklediğimiz gibi olacak. Gönlünüzce hem eğitim olacak hem eğlenecek hem de spor yapacaksınız. Artık Malatya’da hayatın normalleştiğini öncelikle okullarda ve okul bahçelerinde sizler sayesinde görmek istiyoruz. Ben tekrar başta velilerimize, öğrencilerimize ve tabi ki sevgili öğretmenlerimize eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun diyor, herkese başarı ve sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz okullarda yeni dönemin başladığını belirterek, “6 Şubat depremi sonrasında zor günleri yaşayan ama dirayetiyle, ferasetiyle ve her zaman dik duruşuyla Türkiye’mize örnek olan Malatya’mızın eğitim, öğretim süreçlerinde de gösterdiği gayretin, azmin ve çabanın farkında olarak bu eğitim-öğretim yılında sizlerle birlikte bulunmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Bu süre içerisinde vefat eden öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize rabbimizden rahmet niyaz ediyorum. Her eğitim-öğretim yılı yeni bir heyecanla başlar. Ben de 19 yıllık öğretmenliği olan bir insanım. Her eğitim-öğretim yılında sınıflarda cıvıl cıvıl seslerini duyduğumuz bu yavrularımızda her birisi bir dünya olan ve geleceğimizi inşa eden bu yavrularımızda bir sevinci, neşeyi, huzuru paylaşırız. Ancak bu huzurumuz, neşemiz Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş illerimizde biraz buruk. Önceliğimiz, çocuklarımızın milli ve manevi değerleri benimsemesi ve çocuklarımızın yaşadığı hayat içerisinde fıtri bir şekilde tabii ortamlarda sosyalleşerek çok farklı yeteneklerini geliştirerek, hayata ve geleceğe hazırlanması olmuştur. Bakanımızın bir genelgesiyle okullarımıza bazı tavsiyelerimiz ve emirlerimiz oldu. Çocuklarımızın içinde bulundukları kültürü, ortamı ve şehri tanımaları için öğretmenlerimiz bir gayret içinde olacaklar. Özellikle ortaokul ve liselerde seçmeli derslerde 3 kategori olacak. Bilim, insan, toplum, din, ahlak, değer, kültür, sanat ve spor alanında her bir kategoriden yavrularımız ders seçerek akademik derslerle beraber ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştirilmeleri esas alınacak. Bunun için de öğretmenlerimize ve yöneticilerimize çok büyük sorumluluklar düşmektedir.

‘BİZLERİN ZİNCİRİN EN GÜÇLÜ HALKASI OLMASI GEREKİR’

Bizler zincirin en güçlü halkası olmalıyız. Bir zincirin gücü, o zincirin en zayıf halkasıyla ölçülür. Dolayısıyla bu zincirde en güçlü halkamız öğretmenlerimizdir. 36 hafta boyunca çocuklarımızla birlikte olacak olanlar sizlersiniz. Onları geleceğe hazırlayacak olan sizlersiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında yeniden Türkiye’mizi, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna nasıl hazırlayabiliriz? Bunları düşünmeliyiz. Bu noktada yavrularımızın emaneti öğretmenlerimizdedir. Türkiye’de 1 milyon 200 bin civarındaki öğretmenimiz, 20 milyon öğrencimiz ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü kapsamında 84 milyon vatandaşımız eğitim alacak. Ulaşabildiğimiz her noktaya ilim ulaştırmak ve insanlara hizmet gayretindeyiz. Bu anlayışla çocuklarınızı emanet alıyoruz. Öğretmenlerimiz bu anlayışla onları geleceğe hazırlayacaklar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eğitimin gerçekleşebilmesi için paydaşların hep birlikte olması gerekiyor. Bu sadece bizim işimiz olmamalı. Aile, çevre, belediyeler ve diğer bakanlık birimlerinin gayretiyle bu zorluğu inşallah aşacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında muvaffakiyetler diliyorum. Malatya’mızın geçirmiş olduğu bu zor süreçlerde emek veren değerli Bakanlarımıza, valilerimize, yöneticilerimize ve gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diniye Çalık İlkokulu’nda gerçekleştirilen 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programında öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler okunurken, 4. sınıf öğrencileri tarafından da okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çiçek hediye edildi.

Program sonundan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve diğer kurum müdürleri tarafından öğrenciler için ilk ders zili çalındı.  

Gündem, 11 Eylul 2023 03:43

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Vali Ersin Yazıcı Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine

Vali Ersin Yazıcı Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine

Başkan Taşkın: “Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız”

Başkan Taşkın: “Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız”

15 Kursumuzda 250’e Yakın Vatandaşımıza Eğitim Veriyoruz

15 Kursumuzda 250’e Yakın Vatandaşımıza Eğitim Veriyoruz

“İmam’ın, Camiden Kıtalara Uzanan İyilik Yolculuğu”

“İmam’ın, Camiden Kıtalara Uzanan İyilik Yolculuğu”

Başkan Sadıkoğlu: “Kişisel Rantları Uğruna Malatya’yı Borç Batağına Sürüklediler”

Başkan Sadıkoğlu: “Kişisel Rantları Uğruna Malatya’yı Borç Batağına Sürüklediler”

Spora Başlamadan Önce 3 Önemli Öneri!

Spora Başlamadan Önce 3 Önemli Öneri!

Yalçın Çoban'dan Büyük Anlaşma

Yalçın Çoban'dan Büyük Anlaşma

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Başkan Taşkın: “Kaybedecek Vaktimiz Yok”

Başkan Taşkın: “Kaybedecek Vaktimiz Yok”

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Vali Yazıcı, Malatya İl Müftüsü Yıldırım İçin Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı

Vali Yazıcı, Malatya İl Müftüsü Yıldırım İçin Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Pütürge’de ilk meclis toplantısı yapıldı... Görev dağılımı tamam!

Pütürge’de ilk meclis toplantısı yapıldı... Görev dağılımı tamam!

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’tan İlimizdeki Uygulama Noktalarına Ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’tan İlimizdeki Uygulama Noktalarına Ziyaret

Başkan Er,“Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Başkan Er,“Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Vali Ersin Yazıcı Çocuklarla Bayram Kahvaltısında Buluştu

Vali Ersin Yazıcı Çocuklarla Bayram Kahvaltısında Buluştu

“Bayramda da tatlı yemeyecek miyim!” demeyin!

“Bayramda da tatlı yemeyecek miyim!” demeyin!

Başkan Er,İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Er,İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Taşkın Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Taşkın Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Bayramı Sağlıklı Geçirmek İçin 5 Önemli Kural!

Bayramı Sağlıklı Geçirmek İçin 5 Önemli Kural!

Ahmet Kerim Matur Ticari Kaygıyla Müzik Olmaz

Ahmet Kerim Matur Ticari Kaygıyla Müzik Olmaz

Fırat Edaş’tan Meslek Liselilere İstihdam Desteği

Fırat Edaş’tan Meslek Liselilere İstihdam Desteği

5 Nisan Avukatlar Gününü Malatya Barosu adına kutluyoruz.

5 Nisan Avukatlar Gününü Malatya Barosu adına kutluyoruz.

Başkan Er, Kadir Gecesi Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Başkan Er, Kadir Gecesi Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu ile İftar Programında Buluştu

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu ile İftar Programında Buluştu

Başbuğ Alpaslan Türkeş Anısına Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İftar Programı Düzenledi

Başbuğ Alpaslan Türkeş Anısına Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İftar Programı Düzenledi

Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit Mazbatasını Aldı

Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit Mazbatasını Aldı

Battalgazi Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Battalgazi Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Sami Er, görevi devraldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Sami Er, görevi devraldı

Pütürge’de Mikail Sülük İle Yola Devam

Pütürge’de Mikail Sülük İle Yola Devam

Sami Er: Geldiğimiz Gün Allah'ın İzniyle İşe Başlayacağız

Sami Er: Geldiğimiz Gün Allah'ın İzniyle İşe Başlayacağız

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Vali Ersin Yazıcı’dan Kütüphane Haftası Mesajı

Vali Ersin Yazıcı’dan Kütüphane Haftası Mesajı

Canan Çal'dan 2024 Model Ayağında Kundura

Canan Çal'dan 2024 Model Ayağında Kundura

Konteynırlardaki Klima Hırsızı Tutuklandı

Konteynırlardaki Klima Hırsızı Tutuklandı

Medikal Malzeme Hırsızları YakalandI

Medikal Malzeme Hırsızları YakalandI

Sami Er: Söğütlü Cami İçin Kararımız Net!

Sami Er: Söğütlü Cami İçin Kararımız Net!

Hanife Yazıcı’dan Battalgazi Ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

Hanife Yazıcı’dan Battalgazi Ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

Azerbaycan’da Canan Nezirova İle Nisan Filmine Havalı Gala

Azerbaycan’da Canan Nezirova İle Nisan Filmine Havalı Gala